art is where the heart is

ons adres

Arnhemsestraatweg 2a

6881 NG Velp

06 - 25 15 01 79

info@galerie-lijn1.nl

openingstijden

​Donderdag: 12:00 -17:00 uur

​Vrijdag: 12:00 - 17:00 uur

Zaterdag: 12:00 - 17:00 uur

contactformulier


particulieren

Wilt u ook zo snel mogelijk iets aan uw kale wand? Kom u dan snel inschrijven. Hiervoor heeft u een geldig legitimatiebewijs nodig en bewijs van uw woonadres. U betaalt het inschrijfgeld en 1 maand abonnementsgeld. Voorts machtigt u de Kunstuitleen, per maand het abonnementsgeld per incasso van uw bank- of girorekening af te schrijven. Na inschrijving kunt u direct een kunstwerk mee naar huis nemen!

bedrijven

Kunst kan een toegevoegde waarde leveren aan de werksfeer en de uitstraling van uw organisatie. Voor een kunstcollectie in uw bedrijf kunt u bij ons terecht voor zowel het huren als het kopen van kunst.
Het lenen van kunst is geschikt als u het belangrijk vindt om de kunst in uw bedrijf regelmatig te wisselen of als er slechts een voorlopig budget beschikbaar is.
Na een vrijblijvend gesprek en bezoek aan de in te richten ruimtes, maken wij een offerte voor het aantal kunstwerken. Wij dragen er zorg voor dat de kunst past binnen uw bedrijfscultuur, uiteraard alles in overleg.
Is de keuze gemaakt, kunnen wij zorgen voor het transport en het ophangen van de kunstwerken. Indien gewenst, leveren en monteren wij ook ophangsystemen..

lijstenmakerij

U heeft keuze uit een uitgebreide collectie kwaliteitslijsten zowel van hout als aluminium. Onder andere exclusieve Italiaanse collecties van Arquanti en Farne als ook aluminium lijsten van Nederlands fabrikaat. Er wordt uitsluitend met zuurvrije materialen gewerkt die de veroudering van (papieren) kunst vertraagd.

Een kunstwerk verdient een mooie lijst. Maar niet alleen kunst leent zich voor inlijsten. Heeft u wel eens gedacht aan het inlijsten van de eerste babyschoentjes van uw kind, de bijzondere schelpen gevonden tijdens uw vakantie of een voetbalshirt van uw favoriete club? De mogelijkheden zijn zeer divers!

Kom gerust langs om een vrijblijvende offerte aan te vragen.