Kunst uitleen voor....

Particulieren

Wilt u graag eens iets nieuws op de muur of heeft u zojuist uw huis opgefrist en is er een lege wand die wel wat vrolijkheid kan gebruiken? In onze galerie hebben we een ruime keus aan moderne kunst die te huur is. Kom u snel inschrijven. Hiervoor heeft u een geldig legitimatiebewijs nodig. U betaalt het inschrijfgeld  en 1 maand abonnementsgeld. Voorts machtigt u de Kunstuitleen per maand het abonnementsgeld per incasso van uw bank- of girorekening af te schrijven. Na inschrijving kunt u direct een kunstwerk mee naar huis nemen!

Inschrijfgeld is éénmalig € 15,-. Verder hanteren wij een abonnementensysteem met een spaartegoed. De helft van het betaalde abonnementsgeld wordt aan uw spaartegoed toegevoegd. Een abonnement heeft u  al vanaf € 15,- (€ 7,50 gaat naar uw spaartegoed). Het spaartegoed blijft 5 jaar geldig na het stopzetten van het abonnement.

Bedrijven

Kunst kan een toegevoegde waarde leveren aan de werksfeer en de uitstraling van uw organisatie. Voor een kunstcollectie in uw bedrijf kunt u bij ons terecht voor zowel het huren als het kopen van kunst.
Het lenen van kunst is geschikt als u het belangrijk vindt om de kunst in uw bedrijf regelmatig te wisselen of als er slechts een voorlopig budget beschikbaar is.
Na een vrijblijvend gesprek en bezoek aan de in te richten ruimtes, maken wij een offerte voor het aantal kunstwerken. Wij dragen er zorg voor dat de kunst past binnen uw bedrijfscultuur, uiteraard alles in overleg.
Is de keuze gemaakt, kunnen wij zorgen voor het transport en het ophangen van de kunstwerken. Indien gewenst, leveren en monteren wij ook ophangsystemen..